Oj då, jag är visst med i The World Watercolor Trienniale 2015 i Korea!

 
 
Det kom en inbjudan tidigt denna vår från Nordiska akvarellsällskapet, med info om att vi kunde skicka in en ansökan om att medverka i The World Watercolor Trienniale 2015. Jag skickade in en ansökan samt ett foto på en målning....sen hördes inget mer förrän förrän för någon vecka sedan. Jag fick då en fråga om jag skulle komma till vernissagen i Seoul, Korea. Jag tackade nej då jag inte var antagen....trodde jag! Igår kom en grattishälsning från en fransk akvarell-vän, med informationen att jag jämte 7 andra från Sverige är uttagna till utställningen! Konstnärer från 51 länder medverkar i denna stora akvarellutställning. Wow!
 
Vi som är uttagna från Sverige är: Anders Wallin, Anita Kärrman, jag, Björn Bernström, Bosse Blomen Svensson, Elisabeth Tyler, Jessica Stuart-Beck, Jörgen Landehag och Stanislaw Zoladz.
 
 
 
 
Våra akvareller har de tryckt upp som posters på akvarellpapper (för att slippa frakta dem) och min målning Reflections from a blue bowl ser ut så här: 
 
 
 
 
 

Några bilder från Konstrundan i vårt växthus på Kristi himmelfärdsdag 2015

 
 
Vi hade tur med vädret denna dag i mitten av maj, och i växthuset höjdes snabbt temperaturen både av många besökare, vernissage-vin och av solen strålar. Utanför blåste det dock 9 sekundmeter och var rätt så kyligt.
 
h i växthuset
 

RSS 2.0